سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ابزار هدایت به بالای صفحه

n
لوگو
 

دانشنامه مهدویت
انتظار

دانشنامه عاشورا

پخش زنده اماکن متبرکه
آمار و اطلاعات
دانشمند از دانش سیر نمی شود، تا سرانجام به بهشت درآید . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

 

زیارتش آرزوی هر مسلمان عاشقی است. دیدنش نشاط و سرزندگی عجیبی به انسان می بخشد. جا دارد که برای رسیدن به این آرزو لحظه شماری کرد.

نگاه کردن به کعبه، آثار و برکات زیادی دارد. تا آنجا کهسبب باز شدن درهای آسمان و اجابت دعا و جلب رحمت خدا می گردد.هر که با معرفت و محبت به کعبه نگاه کند، خداوند براى هر نگاه، حسنه ای مى بخشد و گناهى مى زداید و درجه اى او را بالا مى برد. کعبه آنقدر شریف و بلند مرتبه است که اولین نقطه آفرینش زمین گردیده است. شکوه و عظمت کعبه، این حریم امن الهی در بیان نمی گنجد. واله و شیدا شدن، نتیجه تماشای این حرم الهی است که انسان را به طواف وا می دارد. منتظران زیارت خانه خدا می دانند که به انتظار طواف خانه حق نشستن، چه انتظار سخت و شیرینی است.

اما زیارت خانه که این همه شیرین است زیارت صاحبخانه چه لذتی دارد؟ وقتی دیدن خانه آن لذت بی نظیر و فضیلت ها و آثار گرانبها را درپی دارد، زیارت خود خداوند مهربان چه فضیلت و حالی دارد. حال که اینگونه است باید برای زیارت خدای مهربان خویش مهیا شد. اما کجا می توان خدای خویش را زیارت و طواف کرد.

هر کس می خواهد بداند کجا می توان خدا را  زیارت کند بیاید و از امام رضا علیه السلام بشنود که فرمود:

کسى که مرقد امام حسین علیه السلام را در کرانه فرات زیارت کند، مثل کسى است که خدا را زیارت کرده است.

آری زیارت سیدالشهدا علیه السلام در کربلا، همانند زیارت خداست. چرا اینگونه نباشد؟

کربلا  میعادگاه عاشق و معشوق است. مگر نه اینکه حسین علیه السلام معشوق خداوند است؟ ومگر نه اینکه عاشق را باید نزد معشوق جستجو نمود؟ و مگر نه اینکه هر جا معشوق باشد عاشق نیز آنجاست؟ حسین نیز عاشق خداست و عشق بازی را با فدا نمودن تمام هستی خویش درراه حضرت دوست، به نهایت رساند.

 پس چه می خواهی که در کربلا نباشد؟ عاشق و معشوق هر دو درکربلایند؟ در اینجا هم حسین عاشق است و هم خدای حسین. هم حسین معشوق است و هم خدای حسین.به دنبال عاشق که باشی هم خدا را یافته ای هم حسین را. معشوق را هم که طلب کنی هم حسین را می بینی هم خدایش را.

 از این روست که خدا هر که حسین اش را دوست داشته باشد او را دوست می دارد. به این دلیل است که در هر مناسبتی چه شب قدر باشد و چه عید غدیر، زیارت حسین اش را سفارش نموده است.

به این خاطر است که در روز عرفه پروردگار عالم اول به زائرین حسین اش با نظر لطف و رحمت می نگرد سپس به زائرین خانه خود.

از این روست که اگر چندین حج به جا آورده شود تازه ثواب یک زیارت حضرت سیدالشهدا علیه السلام را دارد.

چرا اینگونه نباشد که حسین علیه السلام با خون خویش نهال دین را پایدار و گردوغبار از کعبه حق زدود.

و اگر نبود فداکاری امام حسین علیه السلام دین خدا،که ارزشی به مراتب بالاتر از خانه خدا را دارد، اینگونه باقی نمی ماند.

آنقدر گویم که اینجا با عفاف                   کعبه هم می آید از بهر طواف

 

مستدرک الوسائل، ج 10، ص 250